fbpx
Meniu
Farmacia Santego 0726.080.370 office@santego.ro

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site FARMACIA SANTEGO  nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.
Inregistrarea ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

Receptionarea coletelor 

In momentul receptionarii coletului , va rugam, inainte de semnare, sa verificati coletul de urme de lovituri. Daca acesta prezinta urme de lovituri, va rugam sa anuntati curierul inainte de semnare ca doriti ca pachetul sa fie deschis. Procedura in cazul acesta este urmatoare :

  1. Se verifica coletul de urme de lovituri
  2. Doar daca coletul prezinta urme de lovituri, se anunta curierul ca doriti deschiderea pachetului.
  3. Dupa anuntarea curierului, se semneaza si se plateste rambursul.
  4. De fata cu, curierul, se desface pachetul.
  5. Daca produsele prezinta urme de uzura , curierul efectueaza un proces verbal in care se mentioneaza acest fapt, iar dumneavoastra veti fi despagubit pentru suma platita.

 

ATENTIE : nu vom primi reclamatii referitoare la produse deteriorate la transport fara procesul verbal creat de curier.

ATENTIE : inainte de deschiderea pachetului, trebuie platit rambursul.

 
Copyright
Elemente din continutul sitului – elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea FARMACIEI SANTEGO si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei FARMACIEI SANTEGO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate
Produsele sau serviciile existente in magazinele publicate pot fi marci inregistrate ale unor companii.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Site-ul Santego.ro isi rezerva dreptul de a selecta clientii.

Politica de returnare

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. FARMACIA SANTEGO  se obliga se inapoieze contravaloarea produselor in termen de 30 de zile de la data primirii cererii in scris si a produselor returnate. Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta deteriorari rezultate din manipulare incorecta, este insotit de ambalajul original. FARMACIA SANTEGO  nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.Produsele care prezinta urme de uzura nu vor fi acceptate. Plata transportului pentru returnarea produsului este suportata de catre client.

Conform dispozitiilor OG 130/2000- privind protectia consumatorilor la incheierea şi executarea contractelor la distanţă, prevederile acesteia se aplica doar persoanelor fizice sau asociatiilor de persoane fizice.

Conform legislatiei in vigoare, respectiv O.G. 130/2000 cu modificari si completari ulterioare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

Metode de Plata 

  1. Plata ramburs – plata se face in numerar la primirea produselor .
Cu ce va putem fi de folos?agência de marketing digital especializada em estratégias e resultados