You are currently viewing Bun venit an 2023!

Bun venit an 2023!

Sa pasim in noul an 2023 cu motivatie; le dorim tutror sa implineasca ce si-au propus, sa le aduca stare de bine si voiosie si sa zambeasca des, chiar si la cele mai marunte dar semnificative lucruri!  Din partea Farmaciilor Santego Plus ne gandim la sanatatea dvs., la care speram ca am contribuit si in continuare o vom face cu drag.

Putem spune ca in 2022 am facut pasi importanti spre a fi mai aproape de dvs. cu noi abordari ale modului in care ne raportam la pacientii nostril. Aceasta  pentru ca ne dorim sa apelati la noi cu incredere si sa fiti multumiti de interactiunea cu farmaciiile noastre, sa obtineti imbunatatirea starii dvs. de sanatate. Am dezvoltat anumite aspecte si am reinnoit deschiderea catre dvs. Pentru ca dvs. sa beneficiate de informatii foarte necesare din domeniul sanatatii si sa puteti beneficia si de livrari la domiciliu, am reconstruit website-ul nostru,  care acum are o interfata mai usor de folosit, un design de o mai mare claritate si mai multe produse care sa acopere o arie larga de probleme de sanatate si de ingrijire cosmetica. Pe langa medicamentele obisnuite si noutatile in domeniu, am pus accent si pe produse pe baza de extracte naturale, mai nou cerute pe piata, care se bucura de larga apreciere.

Anul 2022 a marcat si alte pagini ale implicarii noastre in preventia bolilor cronice, de mare risc. Am dezvoltat prin diferite mijloace de comunicare masuri de preventie care sa vina in ajutorul pacientilor nostri.

Farmacistii Santego Plus au fost alaturi de dvs. la fiecare solicitare. Ne bucuram de fiecare data cand avem semnale de raspuns de la pacientii nostri despre faptul ca au fost multumiti si au rezultate benefice asupra vietii lor.

Ne dorim ca si in anul 2023 sa obtinem cat mai multe rezultate bune si cat mai multi pacienti multumiti.

Fie sa aveti un an nou feircit!

La multi ani, 2023!