Contact Farmaciile Santego

                                                                                         Despre Farmaciile Santego +

Povestea Santego porneste de la un vis mic care ajunge mare. Chiar daca varsta inca nu o ajuta, Alexandra isi doreste ca atunci cand va fi mare sa ajute ca oamenii sa fie sanatosi si fericiti. Visul ei se va transforma candva in realitate, incepand de la cei care astazi contribuie la sanatatea celor din jurul lor.  Noi la Farmaciile Santego am pus bazele unei schimbari durabile, oferind un spatiu pentru ca oamenii sa-si asume propriile vieti și sa construiasca ceva pentru ei însisi.

Avem deschise in Bucuresti, in prezent, trei puncte de lucru si o farmacie online www.santego.ro , de unde va puteti procura medicamentele de care aveti nevoie, cu livrare chiar si in confortul casei tale, in toata tara.

De ce sa ne alegi pe noi:

  • gama larga de medicamente la preturi accesibile
  • % Discount la retetele compensate %
  • oferta largita care cuprinde pe langa medicamente (cu prescriptie medicala si fara prescriptie medicala) si suplimente pe baza de extracte naturale care raspund unei game largi de afectiuni, dermato-cosmetice, tratamente cosmetice si cosmetice pe baza de extracte naturale.
  • o echipa de specialisti in farmacie care va raspund cu recomandari, in functie de starea dvs. de sanatate, prescriptia medicala si tratamentul curent
  • tombole cu premii pentru cumparaturi
  • actiuni caritabile prin care sustinem comunitatea
  • implicare in general in sustinerea comunitatii

Santego Plus este mai mult decat o farmacie, este un loc unde puteti explora si va puteti conecta cu oamenii din jurul vostru.

De la comunitatile de pe plan local pana la orasele din întreaga tara, fiecare medicament este vandut in dorinta de a oferi sanatate.

Fiecare achizitie imbunatateste viata dvs si a altor oameni prin sustinerea meseriei si asigurarea unui venit echitabil si stabil.

Va oferim o modalitate de face parte din poveste, de a va cumpara ceea ce va aduce o imbunatatire a sanatatii, o imbunatatire  a starii dvs. de dispozitie catre o  forma sanatoasa si de a da darui cu semnificatie.

Nu suntem farmacie tipica. Suntem o farmacie care negociaza cu producatorii si se implica activ in societate.

Atat noi cat si Alexandra va dorim sa aveti parte de sanatate si sa nu aveti nevoie de noi!

 

                                                                                                                        Contact Farmaciile Santego

Am creat o comunitate frumoasa pe pagina noastra de Facebook unde va puteti alatura pentru a va impartasi ideile, dorintele si implicarea noastra, daca este nevoie.

Contact Farmaciile Santego