You are currently viewing Copii frumosi si sanatosi

Copii frumosi si sanatosi

Fragilitatea si delicatetea copiilor necesita o atentie speciala.

Copiilor aflati in perioada de crestere, de la bebelusi pana la adolescenti, li se dedica ingrijire aparte, in primul rand din partea parintilor lor si apoi de catre societate. In cazul copiilor sunt concentrate eforturi directionate special pentru studiu aprofundat asupra cailor de tratament.

Orice micut poate raspunde la diversi factori stresori de mediu prin anumite simptome, care ii dau stare neplacuta si il opresc de la a se bucura de explorarea lumii inconjuratoare. Atunci, cei apropiati recurg in situatiile ingrijoratoare la tratamentele potrivite, pentru a-i reda zambetul si buna dispozitie.

La Santego noi avem grija de sanatatea copiilor.

Farmacistii nostri sunt doritori sa va ofere produsele de tratament potrivite fiecarei stari neconforme a copilului dvs.. Va sprijina cu indrumari in cazul prescriptiilor medicale sau atunci cand nu este necesara aceasta prescriptie. 

Produse destinate copiilor

Avem pregatita in oferta, pe langa medicamentele cu prescriptie medicala din farmaciile fizice si medicamente fara prescriptie medicala, precum si suplimente si cosmetice de ingrijire, concepute special pentru sensibilitatea copiilor. Acestea din urma vor putea fi consultate pe website. Oferta de produse raspunde tipurilor de afectiuni care au fost semnalate de comunitate ca frecvent intalnite la copii: raceli si gripe, tuse, colici, intarirea imunitatii, vitamine, calmante, infectii, iritatii si problem ale pielii, parazitoze intestinale sau paraziti ai scalpului. Nu am uitat nici de cosmetice de ingrijire. Intentionam sa introducem in oferta si produse ecologice sau bio. Farmacistii va vor indruma deasemenea in functie de categoria de varsta si tipul afectiunii.

Suntem in contact permanent cu ceea ce este nou in domeniu si suntem in legatura cu comunitatea pentru a raspunde cerintelor si a oferi solutiile asteptate.

Veti regasi in oferta branduri de producatori ca: Fiterman, Biofarm, GSK, Omega Pharma, Zdrovit, Dacia Plant, Johnson&Johnson, Forest Health Care, Himalaya, Berlin Chemie, Bristol Meyers.

Vom largi oferta in curand cu noi produse pe baza de extracte naturale dedicate copiilor, de la alte branduri de producatori precum: Herbagetica, Sun Wave Pharma, Aboca, Tis farmaceutic etc.

Sanatatea copiilor se citeste pe chipul lor linistit si frumos.

vezi produse copii: https://santego.ro/categorie/mama-si-copilul/copii-si-sugari/

puteti vizita si pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/santego.plus