You are currently viewing <strong>Cum scadem colesterolul</strong>

Cum scadem colesterolul

Colesterolul face parte din structura celulara si are un rol important in organism. Circula prin sange si poate fi astfel depistat. Pe buletinele de analiza este impartit in LDL colesterol, HDL colesterol si colesterol seric total. Colesterolul LDL este numit “colesterol rau”, in timp ce colesterolul HDL este “colesterol bun”.  Nivelurile ridicate de colesterol LDL sporesc riscul de a dezvolta afectiuni cardiovasculare. Factorii pricipali de crestere a colesterolului sunt  alimentatia gresita ( aportul mare de colesterol si grasimi din alimente), sedentarismul, fumatul, alcoolul.

Conform ghidurilor medicale curente, valoarea optima a colesterolului trebuie sa se situeze sub 150 mg/dL. Valorile cuprinse intre 150 mg/dL – 200 mg/dL indica colesterol usor marit. Peste 200 mg/dL inseamna ca valorile colesterolului sunt crescute, iar nivelul colesterolului in sange de peste 500 mg/dL reprezinta o valoare ingrijoratoare ce comporta riscuri. Datorita faptului ca in mod normal organismal suporta un nivel mic de colesterol, sub 150 mg/dL, orice valoare marita semnaleaza ca este momentul de a lua masuri.

Pentru masurarea nivelului de colesterol este necesara efectuarea unor analize de sange.

Produse fara reteta din farmacia noastra, care va ajuta la scaderea colesterolului, sunt pe baza de extracte naturale cu efect foarte bun si le listam mai jos:

Arterin x 90cp , Omega Pharma

Arjuna cardio forte 30 capsule, Herbagetica

Arjuna cardio forte 60 capsule, Herbagetica

Cardiotonic Vitamine 30 capsule, Cosmo Pharm

Normocolesterol tinctura fara alcool 50ml, Dacia Plant

Omega 3 6 9 Ulei de Seminte de In 1000 mg 30 capsule, Cosmo Pharm

Omega 3 Ulei de Peste 1005mg, 30 capsule, Cosmo Pharm

Omega-3, 30 cp, Cosmo Pharm

Resveratrol 100mg, 30 capsule, Cosmo Pharm

Super Omega 3-6-9 Krill oil, 30 cp, Para Pharm

Ulei de Krill 500mg, 30 capsule, Cosmo Pharm

Puteti apela la farmacistii Santego Plus pentru sprijin in alegerea produselor, daca va confruntati cu aceasta problema.

Website-ul nostru va sta deasemenea la dispozitie pentru a fi consultat si pentru comenzi.

vezi produse la link:https://santego.ro/categorie/medicamente/afectiuni-cardiace-si-vasculare/colesterol/, https://santego.ro/categorie/vitamine-si-suplimente-nutritive/afectiuni/afectiuni-vasculare-si-cardiace/

puteti consulta si pagina naostra de facebook: https://www.facebook.com/santego.plus