You are currently viewing Despre a fi farmacist Santego Plus

Despre a fi farmacist Santego Plus

  • Post author:
  • Post category:personal

A fi farmacist credem ca inseamna sa fii inclinat cu abnegatie catre aceasta meserie, sa acorzi  oamenilor, comunitatii, rezultatele studiului facut de tine de-a lungul vietii, inseamna timp alocat in slujba sanatatii, pricepere, cunoastere si aplecare catre problemele de sanatate ale oamenilor.

Farmacistul este in mijlocul problemei. In mijlocul solutiilor medicamentoase la problemele dvs. de sanatate. Eforturile tuturor specilistilor in sanatate, din Romania si de pe intreg globul, au fost concentrate la unison  catre acelasi scop al sanatatii umane, prin elaborarea diverselor variante de terapie: medicamente si suplimente de tratament. Farmacistul vi le pune la dispozitie impreuna cu recomandarile potrivite. 

La Santego sunteti intampinati de oameni specializati in domeniul farmaceutic, care va raspund cu profesionalism  si promptitudine cerintelor dvs.

Farmacistul este pasionat de ceea ce face si cauta sa se dezvolte, fiinf in contact cu noutatile.

Solutiile de tratament de la Santego se adreseaza in egala masura tuturor categoriilor de varsta: copii, parinti, bunici. Intreaga familie poate gasi la noi raspunsuri la problemele de afectiuni cu care se confrunta.

Pentru fiecare grup de varsta, se regasesc in oferta noastra segmente speciale, cu tratamente special concepute.  Farmacistul este pregatit sa va orienteze si sa va ofere recomandari in functie de categoria de varsta si tipul afectiunii.

Micutilor li se acorda o atentie focusata pe problemele lor, cu multa grija pentru sensibilitatea lor si caracterul particular al tipurilor de imbolnaviri.  

 

Sediile noastre, construite intr-o ambianta moderna, sunt un cadru propice exercitarii relatiilor profesionale si calduroase dintre farmacisti si pacienti. La fel si  website-ul nostru ce va fi curand disponibil intr-o noua prezentare. Vi-l punem la dispozitie pentru a va putea orienta asupra ofertei  de tratamente fara prescriptie medicala si a beneficia de tratamente direct la domicilul dvs., prin plasarea de comenzi. Suntem deschisi celor ce au nevoie de servicii farmaceutice.

Va asteptam cu drag!

puteti vizita si pagina noastra de facebook : https://www.facebook.com/santego.plus

despre Santego Plus: https://santego.ro/contact-farmaciile-santego/