You are currently viewing Glicemie crescuta. Diabet.

Glicemie crescuta. Diabet.

Dereglarea nivelului de glicemie se poate manifesta in diferite grade, incepand de la o usoara crestere si pana la instalarea afectiunii diagnosticate ca diabet.

Pentru a preveni evolutii nedorite, atunci cand pierdeti controlul nivelului de glicemie , este recomandat sa efectuati analize medicale si sa interveniti la timp, inca din faza initiala, cu tratamente de scadere a nivelului de glicemie. 

Intrucat factorul decisiv in manifestrarea acestei boli este alimentatia cu exces de glucoza, indicatia mandatorie pentru controlul acestei afectiuni este atentia sporita la respectarea indicatiilor medicale de regim alimentar, alaturi de tratamentele prescrise. Noi adaugam aici si cateva sfaturi privind consumul de alimente care scad glicemia. Le puteti citi in fotografia alaturata :

Punctam aici si necesitatea inlocuirii zaharului obisnuit cu inlocuitori care nu influenteaza nivelul glicemiei (exemplu in farmacie dulce de stevie).

Pentru cazul diagnosticarii clare de catre medic a diabetului si a tipului acestuia, este indicat sa respectati cu strictete indicatiile medicului specialist care va monitorizeaza.

Pe piata farmaceutica au fost dezvoltate o serie de medicamente si suplimente pe baza de extracte din plante, care coroboreaza la tratarea acestei afectiuni. In acest articol va prezentam o serie de produse fara prescriptie medicala, pe baza de exctracte naturale, cunoscute si recomandate de producatori ca avand efect asupra scaderii nivelului de glicemie. Ele pot fi consultate pe website-ul nostru. Dintre acestea va puteti alege produse potrivite. Pot fi administrate individual sau, cu acordul medicului dvs., ca adjuvante la tratamentul prescris.

Produse din farmacia noastra:

Glicemonorm 60 comprimate 1+1 gratis, Dacia Plant

Dulce de Stevie tinctura fara alcool 50 ml, Dacia Plant

Diabe Stop, 30 capsule, Parapharm

Diabecon, 60 tablete, Himalaya

DOPPELHERZ Diabetiker vitamine x 30cp, Doppelherz

Telom-R Diab, 120 capsule, DVR Pharm

Berberina, 60 capsule, Herbagetica (foarte curand in oferta)

Diabeprim, 60 capsule, Herbagetica (foarte curand in oferta)

Este recomandata monitorizarea nivelului glicemiei (analiza si inregistrarea nivelului de glicemie) pe tot parcursul tratamentului.

Pentru cei care sunt sub tratament medical prescris de medicul specialist, este recomandat sa ceara acordul medicului  referitor la orice ar dori sa adauge ca adjuvant la tratament si, in general, sa respecte indicatiile medicului.

Puteti apela la farmacistii Santego Plus pentru sfaturi si recomandari.

Website-ul nostru va sta deasemenea la dispozitie pentru a fi consultat si pentru comenzi.

vezi produse la link: https://santego.ro/?s=diab

poate fi consultata pagina naostra de facebook la: https://www.facebook.com/santego.plus