You are currently viewing Incepe toamna intr-o noua prezentare
Pharmacy Business Medicine Drug Store Character. Pharmacist Care for Patient. Professional Pharmaceutical Science. Online Pill Drugstore Infographic Background. Flat Cartoon Vector Illustration

Incepe toamna intr-o noua prezentare

  • Post author:
  • Post category:Stiri

Farmaciile Santego doresc sa raspunda solicitarilor pacientilor si sa va oferim recomandarile de care aveti nevoie, pentru o viata in armonie, bazata pe un organism sanatos. Cu totii avem nevoe de un corp sanatos pentru a ne bucura de viata in mijlocul familiei si cea sociala, de a ne pune la indeplinire planurile si pasiunile. Venim in intampinarea dvs., orientandu-ne asupra serviciilor oferite, dupa cum ne-am stabilit misiunea in cei cativa ani de existenta. Acum intr-o noua prezentare, cu noi abordari aproape de dvs.

Un pas spre ceea ce ne-am propus este reconstructia website-ului. In aceasta perioada, in timp de aproximativ doua saptamani, vom avea un website pe care il veti  putea consulta pentru oferte de tratamente fara prescriptie medicala. Oferta va fi larga si va cuprinde atat medicamente fara prescriptie medicala, cat si mai nou, produse foarte cautate pe piata in acest moment in domeniul terapeutic: suplimente pe baza de extracte naturale, dermato-cosmetice, tratamente cosmetice si cosmetice pe baza de extracte naturale.

Acestea vor fi disponibile fie imediat in farmacie, cumparate direct sau pe baza de rezervare, fie pe baza de comanda din stoc cu livrare imediata sau o mare parte pe baza de comanda cu livrare intr-un interval de 1 pana la 4 zile lucratoare.  O sa avem disponibila, inclusiv pe baza de comanda, o oferta larga, astfel ca dvs. sa puteti beneficia de produse dorite  si cerute pe piata, care sa va sprijine in demersul  terapeutic spre dobandirea starii de sanatate.

O echipa de specialisti in domeniul farmaceutic va va sta la dispozitie pentru consultanta si recomandari in alegerea produselor potrivite, tinand cont de starea dvs. de sanatate, prescriptiile medicale si tratamentul curent.

Puteti avea incredere ca veti primi ceea ce aveti nevoie pentru sanatatea dvs.

Doar plasand o comanda pe website puteti salva din timpul dvs. sau puteti intra mai usor in posesia produselor de tratament, in caz ca va este dificil sa va deplasati,. Ne vom ocupa sa primiti prin intermediul unei firme de curierat produsele comandate. Oferim transport gratuit pentru comenzi cu valoarea peste 200 lei.

Punctele de lucru fizice deservesc de la infiintare, dupa cum stiti o parte dintre dvs., localitatile Chiajna si Domnesti din judetul Ilfov.  Ne dezvoltam pe partea de online si vom fi disponibili cu oferta extins in Bucuresti si restul tarii.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati in farmacii, sa ne vizitati website-ul disponibil intr-o noua formula in curand, sa ne apelati la nr. de telefon sau prin email. Va vom raspunde cu promptitudine. Echipa noastra de farmacisti va face tot posibilul sa raspunda solicitarilor dvs.

Multa Sanatate va dorim!