You are currently viewing <strong>Ingrijire ochi</strong>

Ingrijire ochi

Pielea din jurul ochilor este o piele sensibila care necesita ingrijire speciala. Domnisoarele si doamnele sunt cele preocupate de ingrijirea pielii din jurul ochilor, dorind bineinteles ca ea sa fie mereu tonica si sa dea un aspect sanatos si in consecinta estetic.

Poluarea, praful sau fenomenele atmosferice extreme de sezon de iarna  pot dauna mentinerii unui contur de ochi sanatos, dar mai mult lipsa vitaminelor necesare hranirii tesutului respectiv, stresul si noaptea nedormita, expunerea directa a ochilor la soarele arzator din miezul zilelor de vara, precum si alcoolul si fumatul.

Pentru a evita pe cat posibil actiunea unor astfel de factori, este indicat sa ii combateti prin orice mijloace la indemana.  Poate purtati ochelari de soare cand razele ultraviolete ameninta arzator, poate administrati mai multe vitamine odata cu inaintarea in varsta si diminuarea cantitatii acestora din organism, dar si nu va incarcati cu prea mult stres si folositi creme de protectie fata de substante daunatoare.

Cu ce probleme se pot confrunta ochii? Enumeram:

piele uscata care va fi predispusa la riduri, piele umflata, obosita, cearcane, riduri, lipsa tonicitate si elasticitate.

Pentru o piele in jurul ochilor cu apect sanatos este necesara ingrijirea acesteia cu produse cosmetice concepute special si destinate acestui scop. Dupa demachierea cu un produs special cu aceasta destinatie, se aplica creme nutritive, hidratante si reparatoare.  Cremele benefice pentru ochi contin in general vitamine (in special vitamin A), acid hialuronic si alte extracte din plante cu continut de substante cu efect benefic si regenerator.

Noi va propunem in acest articol  creme de ochi foarte bune, care va ajuta sa va ingrijiti eficient zona ochilor , de la producatorul roman Tis Farmaceutic.

Cremă nutritivă pentru ochi x 20 ml, Tis farmaceutic

Gel contur pentru ochi Q4U NutriTIS x 20ml, Tis farmaceutic

Puteti apela la farmacistii Santego Plus pentru recomandari in alegerea produselor.

Website-ul nostru va sta deasemenea la dispozitie pentru a fi consultat si pentru comenzi.

vezi produse la link: https://santego.ro/categorie/produse-cosmetice-si-de-ingrijire/ingrijire-si-igiena/ingrijirea-ochilor/

puteti consulta si pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/santego.plus