You are currently viewing <strong>Ingrijirea pielii bebelusului</strong>

Ingrijirea pielii bebelusului

Pielea bebelusului fiind sensibila si in formare, prezinta un anumit caracter de fragilitate fata de factori mai agresivi, in raport cu care nu a dezvoltat inca un sistem de aparare puternic ca la adult.

Problemele cu care se confrunta in mod obisnuit pielea bebelusului sunt de uscaciune, iritatie, eritem. Ele pot fi tratate cu produse recomandate ca fiind special destinate pielii bebelusului tocmai din acest motiv al unei compozitii care sa fie blande cu pielea bebelusului, sa nu contina substante agresive. Nu pot fi folosite creme destinate adultilor datorita faptului ca aceste creme pot contine ingrediente care nu pot fi suportate de pielea sensibila a bebelusului. Mai ales ca adultii au anumite probleme ale pielii pentru care se dezvolta formule speciale care sa le trateze, iar acestea nu pot fi potrivite pielii bebelusului abia in faza de crestere. Produsele pentru bebelusi nu trebuie sa contina ingrediente cu potential irritant si nu trebuie sa contina coloranti si parfumuri.

Vitamina E si pantenol sunt ingrediente benefice care sunt continute in astfel de creme speciale pentru bebelusi. Mai pot contine extracte de plante, special alese pentru actiune binefacatoare, dar si vaselina, lanolina.

Cremele ofera hidratare, sustin refacerea naturala a pielii, mentin pielea moale si catifelata, protejeaza pielea si actioneaza asupra inflamatiei.

In farmaciile Santego Plus gasiti urmatoerele produse farmaceutice pentru tratarea pielii bebelusului: 

Cutaden Bebe crema x 40g

Bepanthen 50mg/g unguent x 30g

Bepanthen Unguent x 100g

Crema galbenele 20g – Fares

Farmacistii nostri va ofera recomandare si sprijin in administrarea produselor.

Website-ul nostru  va sta la dispozitie deasemenea pentru a fi consultat si pentru comenzi.

vezi produse la link: https://santego.ro/categorie/mama-si-copilul/copii-si-sugari/ingrijirea-pielii/

puteti consulta si pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/santego.plus