You are currently viewing Masuri preventive si tratament pentru varice

Masuri preventive si tratament pentru varice

Varicele sunt dilatatii ale venelor superficiale, localizate predominant la nivelul membrelor inferioare si afecteaza un mare procent din populatie, femei si barbati.

Sfaturi pentru preventie in general si pentru cazul in care sunteti la risc de a dezvolta o boala varicoasa:

  1. Evita perioadele lungi de stat joss au stat in picioare, statul cu picioarele incrucisate,  baile fierbinti in cada, imbracamintea stramta, purtatul tocurilor;
  2. Fa orice exercitiu fizic, cat mai des ( mers pe jos, cu bicicleta, innot, plimbari);
  3. Consuma regulat fructe (mere, struguri, cirese, caise, mure, affine, citrice) si legume (ceapa, ardei gras, spanac si broccoli)
  4. Dormi cu o perna sub picioare, de fiecare data.

Pentru tratarea varicelor veti gasi in farmacia noastra o serie de produse fara prescriptie medicala, cu administrare interna si externa, care va pot fi de un real ajutor in diminuarea simptomelor. Le prezentam mai jos:

Venotonic tablete Cosmo Pharm

Varicosalm comprimate Ayurmed

Arnigel , tub gel, produs homeopat Boiron

Stimuven plus gel Exhelios

Gel picioare usoare Ceta Sibiu

In functie de stadiul si gravitatea bolii, puteti apela la farmacistii Santego Plus pentru sfaturi si recomandari. Website-ul nostru va sta deasemenea la dispozitie pentru a fi consultat si pentru comenzi.

vezi produse la link: https://santego.ro/produs/venotonic-complex-30-tablete/, https://santego.ro/produs/varicosalm-50-tablete/, https://santego.ro/produs/stimuven-plus-gel-60-g/

puteti consulta si website-ul nostru la link: https://www.facebook.com/santego.plus