You are currently viewing Nou in oferta noastra – suplimente Cosmo Pharm

Nou in oferta noastra – suplimente Cosmo Pharm

Va prezentam un nou producator si despre produsele lui pe care le-am adaugat nou in oferta noastra.

Cosmo Pharm este o companie romaneasca, gandita, creata si dedicata exclusiv suplimentelor nutritionale,  Doreste sa satisfaca necesitatile consumatorilor de suplimente naturale, oferind una dintre cele mai extinse game de produse naturale. Sunt caracterizate ca fiind de inalta calitate, pentru toate varstele (copii, tineri, adulti, varstinici), la preturi accesibile.

Promoveaza un stil de viata sanatos si sustine sanatatea romanilor,

Cosmo Pharm a pus bazele domeniului suplimentelor alimentare pe piata din Romania. A introdus conceptul de supliment alimentar pe plan national, deschizand astfel drumul tuturor corporatiilor .

In 27 de ani compania a investit incontinuu in progres tehnologic si a lansat retete unice pe piata nationala, de la complexe de vitamine si minerale, pana la nootropice din extracte standardizate, acizi grasi superconcentrati si antioxidanti exceptionali. Scopul lor este de a imbunatati sanatatea romanilor.

COSMO PHARM este specializata in productia, importul si comercializarea celor mai avansate terapii naturale. A extins parteneriatul extern, colaborand cu cei mai mari producatori si cele mai renumite laboratoare de cercetare de renume mondial: TISHCON CORP. (Q-Gel®, Active Q®), Kaneka™ (QH™), DSM (resVida® Resveratrol), Ixoreal (KSM-66® Ashwagandha), AkerBioMarine™ (Superba2™ Krill Oil), FMC (EPAX® Fish Oil), Sabinsa Corp. si multi altii.

Despre suplimentele Cosmo Pharm

Misiunea COSMO PHARM® este de a fi alaturi de toti cei care cauta echilibru si sanatate in natura, Fiecare produs reprezinta materializarea unui concept de viata sanatoasa, Suplimentele alimentare COSMO PHARM® sunt concepute din extracte naturale standardizate si ingrediente testate clinic. Produsele sunt depozitate intr-un mediu cu temperatura si umiditate controlate, pentru a pastra caracteristicile benefice ale suplimentelor naturale pentru o perioada lunga de timp.

Produsele sunt concepute atat pentru preventie, cat si ca tratament, fie individual, fie complementar medicinei alopate.

Viziunea COSMO PHARM® este aceea de a schimba perceptia asupra importantei preventiei in mentinerea sanatatii si a administrarii rapide a unui remediu, la primele simptome care pot indica o afectiune. Astfel, se angajeaza sa imbunatateasca calitatea si durata vietii prin produse naturale care sa imbunatateasca starea de sanatate a romanilor.

Caracteritici:

  • produse unice, exclusive, originale si eficiente
  • contin ingrediente de calitate superioara, selectate cu exigenta de profesionisti cu o experienta de peste 27 de ani in medicina complementara. Toate suplimentele alimentare COSMO PHARM® sunt notificate in conformitate cu Regulamentul C.E 1925/2006, revizuit 2021/468 la 18 martie 2021 si legea 56/2021 publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 332 din 1 aprilie 2021, la Ministerul Sanatatii, I.B.A-S.N.P.M.A.P.S si Centrul Regional de Sanatate Publica – Iasi.
  • produsele exceleaza atat in fata exigentelor de calitate impuse de autoritati la nivel national, cat si in raport cu standardele europene, criteriile GMP (Good Manufacturing Practice) si US FDA (United States Food and Drug Administration). Sunt inscriptionate 100% organic.
  • produse in formule complexe din extracte standardizate, care garanteaza aceleasi concentratii maxime de ingrediente naturale in fiecare produs, indiferent de lot.
  • produse unice si exclusive pe piata din Romania, rodul a multor ani de cercetari si studii. Primii care au introdus in Romania, in anul 1994, Complex Antioxidanti si produsul revolutionar Coenzima Q10, iar astazi sunt singurii care ofera clientilor urmatoarea generatie de Coenzima Q10: Active Q® Ubiquinol® – unica forma activa de Coenzima Q10, patent Kaneka™, pe baza tehnologiei Bio-Q-Sorb® (patent exclusiv TISHCON CORP.).

vezi produse Cosmo Pharm : https://santego.ro/?s=cosmo+pharm

Puteti vizita si pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/santego.plus