You are currently viewing Nou in oferta noastra-suplimente Herbagetica

Nou in oferta noastra-suplimente Herbagetica

Foarte curand in oferta noastra va fi prezent un nou producator din Romania, Herbagetica, ale carui produse se bucura de apreciere din partea audientei pe piata de profil. Oferta lor este constituita din suplimente 100% naturale, vitamine, minerale si formule complexe din extracte din plante. Sunt destinate tratarii unor multiduni de afectiuni, pentru vindecare și pentru armonia sanatatii.

Putem sa le caracterizam in cateva cuvinte: naturale, foarte bune si eficiente.

Compania Herbagetica este orientata spre calitatea produselor pe care le ofera pacientilor. Dupa cum declara ei insisi “mulțumirea și satisfacția primite din partea clienților sunt neprețuite și reprezintă garanția calității produselor Herbagetica”.

Formulele inovative Herbagetica se bazeaza în principal pe extracte din plante. Extractul, spun ei, este mult mai intens, mai eficient și mai rapid absorbit de către organism decât simpla pulbere din plante. Astfel, formulele pe bază de extracte sunt net superioare ca efecte benefice și rapiditate a vindecării față de produsele din simple pulberi din plante măcinate.

Extractele standardizate provin de la parteneri de incredere din Uniunea Europeană. 

Caracteristicile care evidentiaza produsele Herbagetica:

 • Produse 100% naturale     
  Produsele Herbagetica sunt 100% naturale. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici.
 • Produse originale   
  Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Ulterior, și alți producători au copiat multe dintre produsele Herbagetica. Produsele copiate sau contrafacute pot arăta asemănător ca aspect, denumire sau ca formulă cu varianta originală Herbagetica, dar nu conțin întotdeauna aceleași substanțe active benefice și pot fi chiar periculoase pentru sănătate. De asemenea, diferența cea mai importantă, chiar și la formulări identice, este dată de furnizorii plantelor și extractelor – se știe că mulți furnizori din China sau India pot oferi ingrediente cu “acte în regulă“, la prețuri foarte mici, dar în realitate acele ingrediente sunt contrafăcute, sintetice sau cu un conținut foarte mic de principii active.
 • Extracte standardizate 
  Cele mai multe dintre extractele folosite în formulele Herbagetica sunt extracte standardizate. Acestea garantează procentul de substanță activă conținut și astfel se certifică și calitatea produsului.
 • Furnizori Uniunea Europeană  
  Calitatea superioară a produselor Herbagetica se bazează pe utilizarea extractelor, a extractelor standardizate precum și pe sursele de proveniență ale acestora. Astfel, 95% din extractele folosite în produsele Herbagetica provin de la producători de încredere din Uniunea Europeană, care testează și certifică toate substanțele active, atât în laboratoarele proprii, cât și în laboratoare independente europene.
 • Preț avantajos   
  Un preț scăzut al flaconului nu reprezintă garanția celui mai bun raport calitate-preț. Produsele Herbagetica au un preț avantajos având în vedere complexitatea formulelor și concentrațiile ridicate de substanțe active din extracte. Herbagetica oferă produse de calitate superioară la prețuri corecte.
 • Diversitatea produselor       
  Formulele unice Herbagetica reprezintă remedii pentru afecțiuni hepatice, cardio, reno-urinare, neuro, ale sistemului imunitar, detoxifieri, afecțiuni articulare, metabolice, etc. 
 • Produse pentru copii       
  Produsele Herbagetica se adresează atât adulților, cât și copiilor. Majoritatea produselor se pot administra copiilor atât sub formă de capsulă, cât și sub formă de pulbere amestecată în suc de fructe, dulceață sau miere (deschizând capsula). 
 • Rezultate     
  Herbagetica tine legătura în mod constant cu consumatorii produselor. Este foarte multumita cand ii sunt transmise vesti despre vindecari cu ajutorull produselor lor.

Puteti vizita si pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/santego.plus