You are currently viewing Oferta de produse din farmaciile Santego Plus

Oferta de produse din farmaciile Santego Plus

Farmaciile Santego Plus sunt preocupate constant sa prezinte audientei o oferta de produse farmaceutice care sa raspunda problemelor de afectiuni cu care se confrunta comunitatea.

Va stam la dispozitie pentru a va procura de la noi medicamentele prescrise de medicii dvs. Farmacistii nostri sunt pregatiti sa va ofere suport pentru intelegerea si administrarea retetelor intocmai cum au fost prescrise de medicul curant. In farmaciile noastre puteti avea beneficii in ceea ce priveste retetele compensate. Aceste medicamente le veti gasi doar vizitand sediile fizice ale farmaciilor noastre din Chiajna si Domensti.

O parte din oferta de produse din farmaciile Santego Plus este alocata deasemenea medicamentelor fara prescriptie medicala (OTC). Acestea pot fi eliberate fie in baza schemei de tratament intocmite de medical dvs., fie eliberate la cerere, fara recomandarea medicului.

Completam oferta cu alte produse destinate sa va sprijine in demersul dvs. pentru reabilitarea la starea de sanatate a organismului, si anume:

  • suplimente pe baza de extracte naturale,
  • dermato-cosmetice,
  • produse de tratament cosmetic si cosmetice de ingrijire pe baza de extracte naturale,
  • dezinfectanti si
  • dispozitive medicale.

Acestea fac parte alaturi de OTC-uri din oferta noastra largita, pe care o vom afisa pe website-ul nostru. Proiectul de relansare a website-ului nostru intr-o noua prezentare din octombrie 2022, cuprinde diversificarea ofertei de produse dupa cum am mentionat.

Consultand website-ul veti regasi:

  • vitamine, minerale, ceaiuri, tincturi,
  • diverse suplimente pe baza de combinatii de extracte din plante destinate terapiilor in diverse afectiuni,
  • dermato-cosmetice si de tratament cosmetic pentru diferite afectiuni ale pielii, inclusiv sampoane de tratament pentru scalp si par, cosmetice de ingrijire (creme, sampoane, balsamuri, geluri de dus, pasta de dinti etc),
  • produse ecologice si bio.

Un capitol aparte este alocat si vietii de cuplu, precum si produselor destinate special copiilor.

Produsele din oferta noastra sunt selectate ca apartinand unor producatori recunoscuti pe piata, atat din Romania cat si din strainatate. Am acordat atentie mai multor producatori din Romania care se bucura de apreciere pe piata de profil. Veti regasi branduri de producatori precum: Bayer, Biofarm, Terapia, Antibiotice SA, Zdrovit, Zenith, Doppel Herz, Aboca, Herbagetica, Cosmo Pharm, Bioderma, Exhelios, Hofigal, Dacia Plant, Fares, Solgar, Tis farmaceutic, Favisan, Ceta Sibiu etc.

Suntem deschisi in acealsi timp solutiilor inovatoare in acest domeniu farmaceutic. Ne mentinem in contact cu ceea ce apare nou si facem sa fie posibil pentru dvs.

Pentru a obtine rezultate benefice asupra starii dvs. de sanatate, va recomandam ca, atunci cand aveti simptome de situatii ingrijoratoare de sanatate, sa va efectuati analizele medicale. Acestea sunt necesare pentru a identifica cu exactitate cauza simptomelor si a putea fi orientat spre produsul farmaceutic potrivit pentru administrare. Analizele medicale sunt indicate si pentru control preventiv. Este indicat deasemenea sa respectati intocmai recomandarile medicului dvs.

La noi in farmaciile Santego veti gasi o echipa de farmacisti dornica sa va sprijine pentru alegerea tratamentului potrivit si sa va ofere recomandari asociate.

Vezi produsele noastre:

https://santego.ro/shop-medicamente-farmacia-santego/

Puteti vizita si pagina noatra de facebook:

https://www.facebook.com/santego.plus