You are currently viewing Protejarea ficatului de imbolnaviri

Protejarea ficatului de imbolnaviri

Factorii daunatori asupra bunei functionari a ficatului se pot enumera dupa cum urmeaza: 

  • Prea mult alcool
  • Fumatul
  • Mancarea grasa
  • Prea multa mancare (prea multe calorii) si obezitatea
  • Prea multa sare
  • Hepatita
  • Diabetul
  • Expunerea la anumite substante chimice sau toxine

Bolile de ficat pornesc de la un nivel mic de gravitate si ajung pana la un nivel mare de afectare a ficatului, cel al cirozei hepatices sau cancer la ficat. Cele mai comune sunt steatozele hepatice si hepatitele virale.

De la primele simptome de afectare a ficatului, cat si pentru cazuri de preventie a evolutiei bolilor de ficat, este recomandat sa administrati produse care protejeaza ficatul de imbolnavire si, in unele,cazuri, regenereaza celula hepatica.

Produsele existente in farmacia Santego Plus ce se recomanda pentru protectie hepatica efectiva, dar si ca adjuvante alaturi de alte medicamente in tratarea bolilor hepatice, fara prescriptie medicala, sunt urmatoarele:

Essentiale forte N x 30cps.moi, Sanofi

Hepatoprotect forte x 50cp , Biofarm

Liv 52 100 comprimate, Himalaya – aflata in promotie in acesr moment la un pret fara concurenta de 29 lei/flacon

Liv 52 100 comprimate, oferta promotionala 1+1,  Himalaya – promotie actuala fara concurenta  2 flacoane 48 lei

Liv 52 DS, 60 tablete

Armurariu 60 comprimate 1+1 gratis, Dacia Plant

Ceai de Armurariu 50 g, Dacia Plant

Silimarina 14000 mg, 30 tablete, Cosmo Pharm

Tinctura de papadie – 50 ml, Hofigal

In  aceste produse veti regasi si extracte naturale, care s-au dovedit ca foarte bune la rezolvarea problemelor de protejare a ficatului.

Puteti apela la farmacistii Santego Plus pentru recomandari in alegerea produselor potrivite. Website-ul nostru va sta la dispozitie deasemenea pentru a fi consultat, a afla mai multe detalii despre produse si pentru comenzi.  Va oferim posibilitatea de a rezerva produse in farmacie sau de a le comanda cu livrare la domiciliu sau in locker (easy box).

vezi produse la link: https://santego.ro/produs/essentiale-forte-n-x-30cps-moi/, https://santego.ro/produs/hepatoprotect-forte-x-50cp-biofarm, https://santego.ro/produs/liv-52-100-comprimate//, https://santego.ro/produs/armurariu-60-comprimate-11-gratis/

puteti consulta si pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/santego.plus, https://santego.ro/produs/silimarina-14000-mg-30-tablete/