You are currently viewing Santego Plus – Sanatate in miscare

Santego Plus – Sanatate in miscare

  • Post author:
  • Post category:Stiri

Ne recunoasteti dupa sigla cu numele firmei Sante GO+ si culorile specifice.

Dorim sa fim promisiunea serviciilor farmaceutice care aduc sanatate, care va pun in miscare, va readuc la dinamismul social. Daca diferiti factori de mediu sau poluarea provoaca tulburari ale starii normale de functionare a organismului, cu tratamentele potrivite fiecare dintre noi ne readucem la starea de echilibru, la starea in care functionam sanatos. Pentru impiedicarea evolutiilor spre o gravitate pronuntata a bolilor, este necesara si constientizarea masurilor de preventie.

Noi la Santego Plus am gandit sa raspundem afectiunilor cu care se confrunta membri comunitatii, cu o oferta diversificata de produse de tratament care cuprinde:

  • medicamente cu prescriptie medicala,
  • medicamente fara prescriptie medicala,
  • am completat cu suplimente pe baza de extracte naturale, dermato-cosmetice, tratamente si cosmetice pe baza de extracte naturale, dispozitive medicale.

Toate acopera o paleta larga de afectiuni si cerinte de ingrijire, cu care se confrunta comunitatea, si provin de la producatori atat locali cat si de pe piata internationala. Am acordat atentie mai multor producatori din Romania care se bucura de apreciere pe piata de profil.  In acelasi timp, suntem deschisi pentru a va prezenta solutii inovatoare in acest domeniu terapeutic .

Avem o echipa de farmacisti pasionati si pregatiti sa va ofere recomandari in alegerea si administrarea produselor.

Cadrul specific, in care va punem la dispozitie toate acestea, este constituit de sediile noastre de farmacii, precum si de farmacia online gazduita pe website-ul nostru. Sediile de farmacii sunt construite modern si cu o ambianta placuta. Website-ul va fi relansat in octombrie intr-o noua prezentare.

Ne-am rezervat pentru ambianta transmisa celor care ne viziteaza, culori care dau note de prospetime si igiena, sanatate intr-un cuvant.

Farmaciile Santego Plus va intampina cu caldura si raspunsuri despre produsele potrivite problemelor de sanatate cu care va confruntati, precum si celor de igiena si mentinere a sanatatii.

https://santego.ro/contact-farmaciile-santego/

Ne puteti gasi si pe facebook:

https://www.facebook.com/santego.plus