You are currently viewing Tratamente din extracte naturale

Tratamente din extracte naturale

Dedicam acest articol extractelor naturale. Paleta tratamentelor fara prescriptie medicala si cosmeticelor este imbogatita, alaturi de cele din sinteza chimica coexistand in numar din ce in ce mai mare si cu efecte benefice, foarte bune, produsele din extracte naturale. Cercetarea in domeniul medical si cosmetic s-a straduit sa gaseasca substantele chimice si biochimice care sa rezolve probleme de sanatate si ingrijire confruntate in desfasuratorul zilnic al oamenilor. Iar cele biochimice si-au castigat deja aprecierea, luand amploare de data recenta. Faptul ca avem la dispozitie mai multe solutii de tratament, trebuie sa fie imbucurator. Oferta de produse cu compozitie din extracte naturale are o promisiune de a furniza substante biochimice (bio de la biologice – materie majoritar compatabila cu cea  a organismului uman), prietenoase cu organismul. Ele trateaza bland anumite dereglari ale starii de sanatate.

Fie ca sunt chimice de sinteza sau biochimice din materiale biologice, scopul acestor produse de tratament este de a ne echilibra problemele de sanatate si au fost studiate si elaborate cu aceasta destinatie. Sursele naturale au un potential vast si ofera substante active cu efecte benefice pentru organism, in general fara a pune restrictii de utilizare sau pun unele minore.

Atentia este insa asupra calitatii produselor, care trebuie sa fie rezultatul studiilor atente si nu doar o promisiune, sa aiba proprietatea farmaceutica adresata, iar aceasta sa fie din probitatea producatorului care o reprezinta. 

Pentru faptul ca a existat in trecut o utilizare traditionala in popor a unor extracte naturale binefacatoare si pentru recunoasterea utilitatii materiei biologice din natura, o natura mereu frumoasa si cu resurse la dispozitia noastra, merita incercat.

Nu uitati insa de indrumarile medicilor si farmacistilor care sunt primordiale, in special in cazuri avansate pe care nu le puteti controla.

Sanatate va dorim!

produse la link: https://santego.ro/categorie/vitamine-si-suplimente-nutritive/

puteti consulta si pagina naostra de facebook: https://www.facebook.com/santego.plus