You are currently viewing <strong>Vitamine pentru sarcina</strong>

Vitamine pentru sarcina

In perioada de sarcina, grija pentru sanatatea organismului concentreaza mai multe eforturi, cu dedicatie speciala acestei perioade de o mai mare sensibilitate. Este posibil sa se piarda o anumita cantitate de vitamine din organism care poate fi suplimentata. In general, este recomandat ca la orice mic simptom de perturbare a sanatatii, chiar si la o banala raceala, sa va adresati medicului care monitorizeaza starea sanatatii organismului in aceasta perioada, pentru ca nu este indicat sa administrati orice tratament ci numai din cele care nu va pot dauna. Nu este recomandata administrarea niciunui tratament fara supervizarea medicului de obstretica-gonecologie care monitorizeaza sarcina. Medicul va va indica deasemenea si posibilele restrictii din alimentatie, impreuna cu recomandarile nutritionale benefice pentru dvs. in sarcina.

Pentru preventia si tratarea deficientelor de vitamine, minerale si oligoelemente din perioada de sarcina si alaptare, la femeile cu un regim alimentar cu carente sau dezechilibrat, ca si, pentru profilaxia defectelor tubului neural embrionar, profilaxia anemiei datorate deficientelor de fier sau acid folic, puteti gasi in faramcie produse care sa va asigure suplimentarea necesara. Atentionare: A nu se administra odata cu alte preparate care contin vitaminele, mineralele sau oligoelementele din compozitia produsului decat dupa stabilirea dozelor recomandate, pentru fiecare dintre acestea. Nu este indicata sub nicio forma depasirea dozelor recomandate, adminsitrarea unor cantitati si concentratii necontrolate.

In farmaciile Santego gasiti vitamine  Elevit x 30cp.film, Bristol Myers Squibb, fara reteta, pentru femeile in perioada de sarcina.

Farmacistii nostri va ofera recomandare si sprijin in administrarea produselor.

Website-ul nostru  va sta la dispozitie deasemenea pentru a fi consultat si pentru comenzi.

vezi produs la link: https://santego.ro/categorie/mama-si-copilul/mamici/vitamine-si-suplimente-sarcina

puteti consulta si pagina naostra de facebook: https://www.facebook.com/santego.plus/